Rittenkalender VSH

We hebben 16 gasten en geen leden online


PROCEDURE ONGEVAL


Wat te doen bij een ongeval?

We zetten de te volgen stappen op een rijtje.

1.   Een verzekerde kwetst zich tijdens een activiteit. Verwittig onmiddellijk de clubverantwoordelijke:
2.   De club/federatie voorziet een ongevalsaangifteformulier “Lichamelijke ongevallen”, dat je kan downloaden op onze website en op de website VWB: http://www.vwb.be/page/view/59/Downloads.

  • Willy LEROY (016 48 99 80, 0499 70 43 12, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of bij afwezigheid:
  • Pieter MATHYS (0473 94 44 66, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

 3.   Met het ongevalsaangifteformulier (pagina 3) stap je naar de dokter, die het medisch getuigschrift dient in te vullen.

 4.   De clubverantwoordelijke vult het aangifteformulier verder aan en stuurt het met een kopie van uw lidkaart samen met de eventuele reeds ontvangen originele onkostennota’s (verschilstaten die u ontvangt van/aanvraagt bij uw mutualiteit, …) en verslagen (die stukken kunnen later overgemaakt worden) rechtstreeks naar: ARENA NV, Tweekerkenstraat 14, 1000 Brussel.

 5.   Eens ARENA NV de documenten heeft ontvangen, zendt ze u binnen de vijf dagen een ontvangstmelding met alle nodige informatie en uw dossiernummer.

 

Verdere informatie

Meer informatie m.b.t. volgende verzekering items, zoals Rechtsbijstand, Senior Safety Pack, Vrijwillige helpers niet-leden, Sport nevenactiviteiten en niet-sportactiviteiten en Reisbijstand verzekering vind je op de website VWB: http://www.vwb.be/page/view/58/Verzekering.

Tips wat te doen bij een fietsongeval met informatie over vergoeding en juridisch advies vind je ook op de volgende website: http://www.fietsongeval.be/index.html.